Ifjúsági szállók

Gergelyiugornyai
Ifjúsági Szálló

A Tisza, a Szamos és a Kraszna találkozásánál fekvő, a „Bereg kapujaként” is ismert Vásárosnamény, Gergelyiugornya településrészén található ifjúsági szállásunk. Legnagyobb vonzereje az érintetlen természeti környezet. 

A Tisza jobb partján fekvő üdülőövezeti szállásunk mind a sport, mind a kultúra, mind pedig a gasztronómia szerelmeseinek kínál színes programokat. Szabadstrand, kerékpár- és vízi túra, múzeumlátogatás, vízi vidámpark és a szabolcsi vendégszeretet várja az ide látogatókat.

 

Képgaléria

Orosdy Ifjúsági Kastélyszálló​

A település ékköveként, már messziről kitűnik az Orosdy kastély, melyet szemet gyönyörködtető erdőkkel borított hegyek övezik. Ez a fenséges környezet, a jó levegő kiválóan alkalmas erdei sétákra, de nagyobb kirándulásokra, túrákra is. 

Az aula és az ifjúsági szálló környezete sportolásra is lehetőséget biztosít. A foglalkoztató helyiségek tágas tereinek köszönhetően – többek között – kézműves és művészi foglalkozások megtartására is alkalmasak.

 

Képgaléria

Solvadkerti Ifjúsági Szálló

Ifjúsági szállásunk a Kiskunsági Nemzeti Park szomszédságában, Soltvadkerttől 4 kilométerre, a Vadkerti-tó partján található. A település már a múlt század elején kedvelt fürdőhely hírében állt, és ma is kellemes pihenést biztosít. Több mint ötvenhektáros vízfelület és környezete szolgálja az üdülők kényelmét. A tábor körbekerített, parkosított részén számos sportolási lehetőség várja vendégeinket. Egy zárt és egy nyitott közösségi tér is rendelkezésre áll a csoportos foglalkozások számára. A környéken kalandpark, a belvárosban az országos hírű cukrászda mellett, jó néhány emlékmű és szobor is fellelhető. 

 

Képgaléria

Szabadszállási
Ifjúsági Szálló

Szabadszállástól mintegy 5 km-re, távol a város zajától, erdős területen található a hatalmas, gondozott parkban lévő ifjúsági szállásunk. A rendkívül nagy terület bármilyen sport vagy alkotói tevékenységre elegendő helyet ad, de alkalmas elkülönülést, elmélyülést igénylő programok megtartására is ez a vadregényes környezet. Pihenését, valódi kikapcsolódását a térerő hiánya is nagyban segíti. Jöjjön el és a telefonja helyett Ön töltődjön!

 

Képgaléria

Verőcei Ifjúsági Szálló​

Verőce a Börzsöny egyik legősibb települése, a „Dunakanyar kapuja”. Akadálymentesített ifjúsági szállásunk a vasútállomástól is könnyen megközelíthető. A környéken sokféle kikapcsolódás közül lehet választani: múzeumok, templomok, Duna-parti támfal, Migazzi-kastély várja a túrázást kedvelőket. Az izgalmakat kedvelők átcsónakázhatnak a Duna túlpartjára, vagy a kalandparkban tehetik erejüket próbára. A hosszú nap fáradalmait pedig akár a Királyréti kisvasúton is kipihenhetik látogatóink.


Képgaléria