Létesítményeink

A műemléki védelem alatt álló Városligeti Műjégpálya az 1870-es évek óta a téli mozgás, sport és kikapcsolódás jelképe, egyben a magyar jégkorong bölcsője. Budapest egyik gyöngyszeme a Városligeti tó és a Vajdahunyad vár szomszédságában helyezkedik el. Télen több mint 12 ezer m2-es területével Európa legnagyobb szabadtéri mesterséges jégfelületét biztosítja. A Városligeti Műjégpálya a jégszezonon kívül csónakázási és vízi sportolási lehetőséget is kínál a Városligetbe látogató közönségnek.

A Margitszigeti Atlétikai Centrum Budapest zöld szívében, a csodálatos Margitszigeten található. Létesítményünk minden igényt kielégítő környezetben várja a szabadtéri sportolás szerelmeseit és a kültéri rendezvények résztvevőit. A Margitszigeti Atlétikai Centrum már évek óta ad otthon olyan nagy volumenű rendezvényeknek mint a Budapest Restart, a FINA Vizes Világbajnokság, valamint különböző sportrendezvényeknek, versenyeknek, kisebb koncerteknek, szurkolói eseményeknek, valamint céges vagy önkormányzati családi napoknak. Mindemellett a szabadidős sportolók és versenyzők számára biztosítjuk felkészülésükhöz a megfelelő körülményeket. 

Klasszikus színtere a magyar szabadidős és sportéletnek a Zugligeti Lőtér, amely megújul az idén. A belvárosból is gyorsan elérhető, csodás környezetben fekvő létesítmény – hagyományos funkciója mellett – a lézeres lövészet szakágaival bővíti kínálatát, emellett túrázók találkozási és közösségi pontjaként is szolgálja majd a kikapcsolódásra vágyó látogatókat.

Jelenleg felújítás alatt, nyitás várhatóan 2021 őszén.  

Ifjúsági szálló

Öt településen kínálunk nyári táborozási lehetőséget budapesti iskolásoknak. Hangulatos környezetben elhelyezkedő, jól felszerelt létesítményekben minden feltétel adott a szabadidő kellemes eltöltéséhez és a közösségi eseményekhez. Elő- és utószezonban céges rendezvényekre, elvonulásokra, csapatépítésekre is ajánljuk szállóinkat.