Létesítményeink

A műemléki védelem alatt álló Városligeti Műjégpálya az 1870-es évek óta a téli mozgás, sport és kikapcsolódás jelképe, egyben a magyar jégkorong bölcsője. Budapest egyik gyöngyszeme a Városligeti tó és a Vajdahunyad vár szomszédságában helyezkedik el. Télen több mint 12 ezer m2-es területével Európa legnagyobb szabadtéri mesterséges jégfelületét biztosítja. A Városligeti Műjégpálya a jégszezonon kívül csónakázási és vízi sportolási lehetőséget is kínál a Városligetbe látogató közönségnek.

A Margitszigeti Atlétikai Centrum Budapest zöld szívében, a csodálatos Margitszigeten található. Létesítményünk minden igényt kielégítő környezetben várja a szabadtéri sportolás szerelmeseit és a kültéri rendezvények résztvevőit. A Margitszigeti Atlétikai Centrum már évek óta ad otthon olyan nagy volumenű rendezvényeknek mint a Budapest Restart, a FINA Vizes Világbajnokság, valamint különböző sportrendezvényeknek, versenyeknek, kisebb koncerteknek, szurkolói eseményeknek, valamint céges vagy önkormányzati családi napoknak. Mindemellett a szabadidős sportolók és versenyzők számára biztosítjuk felkészülésükhöz a megfelelő körülményeket. 

Klasszikus színtere a magyar szabadidős és sportéletnek a Zugligeti Lőtér, amely megújul az idén. A belvárosból is gyorsan elérhető, csodás környezetben fekvő létesítmény – hagyományos funkciója mellett – a lézeres lövészet szakágaival bővíti kínálatát, emellett túrázók találkozási és közösségi pontjaként is szolgálja majd a kikapcsolódásra vágyó látogatókat.

Jelenleg felújítás alatt, nyitás várhatóan 2021 őszén.  

Ifjúsági szálló

Öt településen kínálunk nyári táborozási lehetőséget szociálisan rászoruló budapesti iskolásoknak. Hangulatos környezetben elhelyezkedő, jól felszerelt létesítményekben minden feltétel adott a szabadidő kellemes eltöltéséhez és a közösségi eseményekhez. Elő- és utószezonban céges rendezvényekre, elvonulásokra, csapatépítésekre is ajánljuk szállóinkat.